Chalets te koop aan de skipiste in Kreischberg Oostenrijk


In het pittoreske en gezellige wintersportdorpje St. Lorenzen ob Murau is aan de voet van de sneeuwzekere Kreischberg dit unieke en populaire project ontwikkeld. Het geeft direct toegang tot de meer dan 40 kilometer skipiste en skiliften. Kreischberg is in 2019 zelfs uitgeroepen tot ‘beste kleine skigebied’ door het gerenommeerde skiresort.de.Inmiddels zijn we in de laatste fase waarbij er nog verschillende ideaal gelegen chalets worden aangeboden met een woonoppervlakte van +/- 105 m2 en 3 slaapkamers.Het gezellige St. Lorenzen ob Murau heeft uitstekende voorzieningen voor een ideale vakantie. Diverse winkeltjes, hotels, restaurants en leuke après-ski barretjes zorgen voor een gezellige sfeer en bieden veel vertier na een dagje lekker skiën of wandelen in de bergen.
Download onze brochure

Chalets te koop aan de skipiste in Kreischberg Oostenrijk

In het pittoreske en gezellige wintersportdorpje St. Lorenzen ob Murau is aan de voet van de sneeuwzekere Kreischberg dit unieke en populaire project ontwikkeld. Het geeft direct toegang tot de meer dan 40 kilometer skipiste en skiliften. Kreischberg is in 2019 zelfs uitgeroepen tot ‘beste kleine skigebied’ door het gerenommeerde skiresort.de.

Inmiddels zijn we in de laatste fase waarbij er nog verschillende ideaal gelegen chalets worden aangeboden met een woonoppervlakte van +/- 105 m2 en 3 slaapkamers.

Het gezellige St. Lorenzen ob Murau heeft uitstekende voorzieningen voor een ideale vakantie. Diverse winkeltjes, hotels, restaurants en leuke après-ski barretjes zorgen voor een gezellige sfeer en bieden veel vertier na een dagje lekker skiën of wandelen in de bergen.Download onze brochure

In het kort

  • Ski-in ski-out! Direct aan de skipiste en de gondellift, de arena van de wereldkampioenschappen snowboard en freestyleskiën
  • Sneeuwzeker familiegebied met meer dan 40 kilometer overzichtelijke en gevarieerde pistes en moderne liften.
  • Luxe wellness chalets van 100 m2 – 110 m2 met 3 slaapkamers
  • Gelegen in het centrum van het gezellige wintersportdorp St. Lorenzen ob Murau
  • 18-holes golfbaan en het historische stadje Murau op een paar minuten afstand
  • Uitgekiend verhuur- en beheerconcept met ruime eigen gebruiksmogelijkheden
  • Een goede belegging in combinatie met vakantieplezier

Omgeving


Kreischberg heeft een sportief imago want in 2003 organiseerde zij voor het eerst een grote wedstrijd: het WK snowboarden. De ambities zijn groot met de wereldkampioenschappen freestyle zowel voor skiërs als snowboarders in januari 2015. Het snowpark geldt inmiddels als een van de beste van Oostenrijk.

Ondanks de sportieve aspiraties van Kreischberg is het skigebied vooral geschikt voor families. Het is overzichtelijk zodat je elkaar telkens weer tegenkomt en de moderne liften zorgen voor optimaal transport. Opvallend is dat je door het hele gebied kan met blauwe pistes. Elke uithoek en elke top wordt bereikt met zowel eenvoudige als moeilijke routes. Vooral dit maakt het gebied zeer allround en vriendelijk ook voor minder geoefende wintersporters. De ADAC heeft Kreischberg meermaals beloond met ‘uitstekend’ tijdens hun grote skigebiedentest. Het skigebied heeft ruim 40 km piste en voor de langlaufers zijn er ruim 300 km loipe in het Obere Murtal.

Het dorpje St. Lorenzen heeft uitstekende voorzieningen voor een ideale vakantie. Diverse winkeltjes, hotels, restaurants (bierbrouwerij) en leuke après-ski barretjes zorgen voor een gezellige sfeer en bieden veel vertier na een dagje lekker skiën. Op een paar kilometer afstand ligt het historische stadje Murau met tal van middeleeuwse bezienswaardigheden. De gezellige Altstadt is een leuk centrum met diverse winkels, supermarkten, gezellige terrasjes, restaurants en tal van middeleeuwse bezienswaardigheden.

In de zomer is het hier ook prima vertoeven met zijn vele meertjes, wandelroutes, fietspaden en niet te vergeten de 18-holes golfbaan Murau Kreischberg. De uitgestrekte golfcourse ligt op 2 kilometer afstand van de chalets en biedt een fraai uitzicht op de glooiende heuvels van het omringende berglandschap. De banen welke afwisselend lopen door het bos, langs de rivier of over een groene alpenweide worden door de liefhebbers zeer gewaardeerd.

De meer dan 200 zonnedagen per jaar, het sneeuwzekere skigebied en de golfbaan zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen.

Lees hier verder over het Kreischberg skigebied en de Kreischberg Murau golfbaan.Download onze brochure

Verhuur & beheer


De verhuur van vakantiewoningen in Oostenrijk groeit ieder jaar en de markt heeft bewezen absoluut niet conjunctuurgevoelig te zijn. Net als in al de voorgaande jaren blijft de trend dat men zijn vakantie graag wil doorbrengen in een vakantiehuis in het hogere segment.

Op grond van het bestemminsplan heeft Kreischberg Chalets een recreatieve bestemming. U heeft echter zeer ruime en flexibele eigen gebruiksmogelijkheden en middels de eigen beheersorganisatie is de verhuur en het beheer uitstekend geregeld. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf in de verhuur van uw chalets bemiddelen.

De afgelopen jaren zijn er honderden van onze chalets in diverse projecten in Oostenrijk gebouwd. Het is gebleken dat de combinatie van een modern gebouwd chalet met een comfortabele inrichting en een in-house wellness bij de vakantieganger goed in de smaak valt. Onze chalets realiseren dan ook al jaren een uitstekend huurresultaat.

Voor Kreischberg Chalets wordt een goede waardeontwikkeling verwacht vanwege de centrale ligging in een populair vakantiegebied en de uitstekende verhuurbaarheid.

Financieren
Voor de hypotheek hebben wij een uitstekende aanbieding van de Raiffeisenbank. De actuele rentetarieven variëren tussen 2,0% en 2,5% variabel en zijn afhankelijk van je persoonlijke financiële situatie en de verhouding hypotheek en eigen middelen. De Oostenrijkse bank financiert 60 – 70% van de. De looptijd is doorgaans 20 jaar (leeftijd max. 75 jaar) en is op basis van annuïteiten.Download onze brochure

Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com