AustrianAlpineChalets

First choice for your second home

Austrian Alpine Chalets is de eigen verkooporganisatie van de Oostenrijkse bouwmaatschappij Almdorf Bauträger. In ruim 25 jaar hebben wij meer dan 500 chalets gebouwd in tientallen projecten op diverse locaties in Oostenrijk.

Het unieke aan onze chalets is de grote flexibiliteit in ontwerp en meerwerk. U selecteert het project en het grondstuk en daarna het type huis wat u erop wilt laten bouwen. De basis huisontwerpen zijn op een eenvoudige wijze uit te breiden en kunnen daarom gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast. Onze projecten hebben een verhuurformule vaak in combinatie met een tweede woning vergunning. In deze projecten zonder verhuurverplichting heeft u de vrije keus uit verhuur, gebruik als vakantiehuis of om er te gaan wonen. Indien u besluit om te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden aan onze eigen beheerorganisatie of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurt.

In de projecten met een recreatieve bestemming is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw chalet bemiddelen. Onze chalets blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en  de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd chalet met ruime gebruiksmogelijkheden en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier. Naast het ontwikkelen en bouwen van eersteklas projecten en chalets hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u door ons professioneel begeleid.

Bekijk onze projecten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.