Vrijstaande chalets te koop aan de skipiste en in het dorpscentrum - Oostenrijk


In het dorpscentrum van het gezellige bergdorp Hohentauern (1.274m) en naast de skilift worden 50 vrijstaande chalets gebouwd. Er is hier geen verhuurverplichting en permanente bewoning is toegestaan! Een verhuurplatform is, indien gewenst, beschikbaar. De verhuurinkomsten welke inmiddels worden gerealiseerd zijn uitstekend! Hierdoor is dit project een ideale combinatie van eigen gebruik en verhuurrendement. 

Vrijstaande chalets te koop aan de skipiste en in het dorpscentrum - Oostenrijk


Bij dit project is het systeem simpel: u selecteert uw kavel (ca. 500 m2) waarna u de keuze heeft om hier een chalet op te laten bouwen met een woonoppervlakte van 70, 100 of 115 m2. Er is veel meerwerk mogelijk zodat u eigenlijk mede zelf uw chalet ontwerpt!

Alle luxe voorzieningen die u maar wenst zoals een open haard, sauna, jacuzzi, overdekt terras, serre etc. zijn mogelijk. Desgewenst kunt u deze uitbreidingen ook na oplevering van uw chalet laten uitvoeren.

Bij de bouw van de chalets worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. De woningen zijn standaard zeer compleet uitgerust inclusief luxe en badkamers en hoogstaand sanitair.

 

Bij de bouw van de chalets worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. De woningen zijn standaard zeer compleet uitgerust inclusief luxe en badkamers en hoogstaand sanitair.


In het kort

    • Vrijstaande chalets in het dorpscentrum en naast de skilift
    • Tweede woningvegunning
    • Veel keuze in ontwerp en meerwerk
    • Laatste fase van het project in verkoop
    • Verhuurformule beschikbaar (vrije keuze)

Omgeving


Steiermark ligt in het zuidelijk deel van Oostenrijk en is een ruig en bosachtig gebied. Het bijzondere aan deze streek is dat het nog niet te echt ontdekt is door toeristen en daarom wat rustiger is dan andere Oostenrijkse regio’s. Een gebied om lange bergwandelingen en andere sportieve uitjes te combineren met cultuur en ontspanning. In de winter verandert Steiermark in het ‘witte hart van Oostenrijk’, met leuke skioorden. In de zomer staat het vooral in de belangstelling om zijn vele meren, thermen en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief.

Het kleine en gezellige bergdorpje Hohentauern ligt in een beschermd natuurgebied en is onderdeel van het Murtal vakantiegebied. Het is een populaire wintersportregio bestaande uit 7 skigebiedjes (15 – 35 km piste) met in totaal ruim 150 km skipiste tussen 1200 en 2200 meter hoogte. Het eigen skigebied Hohentauern is klein maar fijn met en is een echte tip voor de skiers, die van “puur natuur” met hun familie willen genieten. Door de hoge ligging van 1.250 – 1.800 meter is het de hele winter voldoende sneeuwzeker.

Hohentauern heeft zomers misschien nog wel meer vakantiemogelijkheden te bieden. In de nabijheid is een overdekt zwembad, buitentennisbanen en een 18-holes golfcourse in Weissenbach. Er zijn mogelijkheden voor paardrijden, vissen of bergbeklimmen. De omgeving is een heus wandelparadijs met vlakbij meer dan 200 kilometer gemarkeerde routes. Ook zijn er fietspaden en mountainbikeroutes. Het op een paar kilometer afstand gelegen avonturenpark Keltenberg met zijn waterwereld en het dorp gebouwd op palen is een grote kinderbelevenis.

 


Verhuur & beheer


Chalets Hohentauern heeft een tweede woning vergunning (Zweitwohnsitz). U bent vrij om te allen tijde over de woning te beschikken, zelf verhuur te organiseren of dit uit handen te geven aan een specialist.

Indien u besluit te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurd. Voor eigenaren die dat willen bieden wij een verhuurplatform aan. Vanzelfsprekend bepaalt u altijd zelf wanneer u uw eigen chalet wilt gebruiken of het een periode niet wilt verhuren. Voor het beheer ter plaatse (gastenontvangst, schoonmaak etc.) kunt u een overeenkomst sluiten met onze lokale beheerorganisatie.

 


Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com