36 vrijstaande luxe wellness chalets met eigen zwembad


In navolging van ons succesvolle project Alpenchalet Reiteralm bouwen wij op een toplocatie in Oostenrijk ons nieuwste en prestigieuze project Bergresort Hauser Kaibling. Op de piste en bij het gezellige dalstation van Hauser Kaibling zal Oostenrijks meest spraakmakende resort worden gebouwd.Alle chalets hebben een magnifiek uitzicht op het Dachstein massief en door de bijzondere architectuur en de façade met panoramaglas zal dit wederom een groot publiek aanspreken. Geheel volgens Oostenrijkse traditie worden de chalets gebouwd met eersteklas materialen en hebben door het originele ontwerp een authentieke uitstraling.Standaard heeft iedere woning een in-house wellness. Daarnaast heeft ieder chalet ook nog een eigen Outdoor Spa-Hotpot Jacuzzi of Inox zwembad op het terras.. Door het mooie gebruik van hout en glas bieden de chalets een weldadige ambiance. Dat betekent volmaakte luxe gecombineerd met gezelligheid en comfort.
Download onze brochure Bezoek onze Project website

36 vrijstaande luxe wellness chalets met eigen zwembad


36 vrijstaande wellness – chalets en 20 design appartement-suites bij het dorpscentrum van Hauser Kaibling en op de piste van Ski amadé; het meest populaire wintersportgebied van Oostenrijk. Hauser Kaibling vormt samen met de Reiteralm, Hochwurzen, Planai het met goud bekroonde skigebied rond Schladming. Prachtig, rustig en hooggelegen op een zonneplateau met een schitterend weids uitzicht op de vallei, skipistes en het omringende bergmassief.

De chalets zijn direct bereikbaar vanaf de openbare weg en iedere woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen. De woningen zijn standaard zeer compleet uitgerust inclusief luxe badkamers met een in-house wellness en hoogstaand sanitair. Er is daarnaast een grote keuze en flexibiliteit in speciale wensen.

De chalets en appartementen worden geleverd exclusief aankleding, meubelen en keuken. U kunt de woning zelf inrichten of gebruik maken van de aan het project verbonden professionele inrichter. Deze heeft een aansprekend inrichtingspakket samengesteld met onder andere een luxe designkeuken met kookeiland.Download onze brochure

In het kort

    • Bij het dorpscentum en de skilift. Ski-in ski-out
    • Op een toplocatie in Oostenrijks grootste skigebied met 760 kilometers piste
    • Bijzondere architectuur en voorzien van alle luxe en comfort
    • Uitgekiend verhuur- en beheer concept met uitstekende eigen gebruik mogelijkheden
    • Uitstekende combinatie van plezier in een tweede huis en een aantrekkelijke investering

Omgeving


Het grootste en meest populaire wintersportgebied van Oostenrijk is Ski Amadé. Dit enorme skigebied, met in totaal ruim 760 km piste en ontsloten door meer dan 270 moderne skiliften, is een verzameling van vijf verschillende gebieden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Gastein, Grossarltal en Schladming-Dachstein. Ze kennen ieder hun eigen unieke karakter en behoren stuk voor stuk tot de absolute wereldtop.

Samen met de Reiteralm, Hochwurzen en Planai vormt Hauser Kaibling het met goud bekroonde skigebied rond Schladming. Hier heeft u grote kans een van de talrijke olympisch- of wereldkampioenen van Oostenrijk tegen te komen! Dit is echt hun favoriete plek om de afdaling, reuzenslalom of buckelpiste te trainen.

Maar ook de enthousiaste beginner of minder ervaren skiër kan hier uitstekend uit de voeten. Absoluut sneeuwzeker en belangrijk voor de snowboarders onder ons: brede pistes en bijna het hele gebied is met hypermoderne stoeltjes of cabineliften bereikbaar. Het bijzondere van het park is dat het vrijwel op de piste ligt. Ski-in en ski-out het hele seizoen gegarandeerd!Download onze brochure

Verhuur & beheer


Op grond van het bestemmingsplan heeft Bergresort Hauser Kaibling een recreatieve bestemming. U heeft uitstekende eigen gebruiksmogelijkheden en middels de eigen beheerorganisatie is de verhuur en het beheer uitstekend geregeld. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf in de verhuur van uw chalet bemiddelen. De verhuur wordt georganiseerd door onze eigen management organisatie AlpsResidence.

De combinatie van een modern gebouwd en luxe chalet op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat een investering in Bergresort Hauser Kaibling zeer interessant is voor de particuliere belegger.Download onze brochure

Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com