Feriendorf Murau: nieuwbouw chalets te koop in Oostenrijk


Nabij een fantastisch skigebied en 18-holes golfbaan. In kleine en beschutte Rondells met 8 of 9 bouwplaatsen (perceelgrote variërend van 350m2 – 700 m2) met een vrij uitzicht en dorps karakter, worden vrijstaande chalets gebouwd in diverse uitvoeringen. 

Feriendorf Murau: nieuwbouw chalets te koop in Oostenrijk


Het concept is eenvoudig: in het Rondell selecteert u uw kavel waarna u de keuze heeft om hier een chalet op te laten bouwen met een woonoppervlakte van 70 – 200 m2 met meerdere slaapkamers en badkamers.

Alle luxe voorzieningen die u maar wenst, zoals een sauna of complete wellness, veranda en terras, balkons, panorama vensters, serre etc., zijn mogelijk. U kunt dus het chalet geheel naar uw eigen wensen laten bouwen. Een speciaal voor het project samengestelde meerwerk catalogus is beschikbaar.

Bij de bouw van de chalets worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. De woningen zijn standaard zeer compleet uitgerust inclusief luxe badkamers en hoogstaand sanitair. De chalets worden geleverd exclusief inventaris en keuken. U kunt de woning zelf inrichten of gebruik maken van de aan het project verbonden professionele inrichter. Deze heeft een groot aantal keuzepakketten samengesteld.


In het kort

    • Vrijstaande chalets nabij skipiste en golfbaan
    • Tweede woningvergunning
    • Veel keuze in ontwerp en meerwerk
    • Gebouwd in beschutte Rondells met dorps karakter
    • Verhuurformule beschikbaar (vrije keuze)

Omgeving


Het gebied rond het drielandenpunt; Salzburgerland, Kärnten en Steiermark staat vooral bekend om zijn vele meren en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen.

Het Feriendorf met vrijstaande chalets is gelegen aan de rivier de Mur en op loopafstand van de historische Altstadt van Murau. Op enkele kilometers afstand ligt de 18 holes golfbaan van Murau-Kreischberg en de liften naar het Kreischberg skigebied.

Het Kreischberg skigebied op 4 km afstand heeft een sportief imago want in 2003 organiseerde zij voor het eerst een grote wedstrijd: het WK snowboarden. De ambities zijn groot met de wereldkampioenschappen freestyle zowel voor skiërs als snowboarders in januari 2015. Het snowpark geldt inmiddels als een van de beste van Oostenrijk.

Op een paar kilometer afstand ligt het historische stadje Murau met tal van middeleeuwse bezienswaardigheden. De gezellige Altstadt is een leuk centrum met diverse winkels, supermarkten, gezellige terrasjes, restaurants en tal van middeleeuwse bezienswaardigheden.

De meer dan 200 zonnedagen per jaar, het sneeuwzekere skigebied en de golfbaan zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen. Door de centrale ligging nabij het stadscentrum, diverse skigebieden, golfbanen en andere toeristische attracties, is het een ideaal vakantiegebied met zowel een zomer- als winterhoogseizoen.

Lees hier verder over het Kreischberg skigebied en de Kreischberg Murau golfbaan.

 


Verhuur & beheer


Feriendorf Murau heeft een tweede woning vergunning (Zweitwohnsitz). U bent vrij om te allen tijde over de woning te beschikken, zelf verhuur te organiseren of dit uit handen te geven aan een specialist.

Indien u besluit te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurd. Voor eigenaren die dat willen bieden wij een verhuurplatform aan. Vanzelfsprekend bepaalt u altijd zelf wanneer u uw eigen chalet wilt gebruiken of het een periode niet wilt verhuren. Voor het beheer ter plaatse (gastenontvangst, schoonmaak etc.) kunt u een overeenkomst sluiten met onze lokale beheerorganisatie.

Lees hier verder voor meer informatie over onze beheerorganisatie Alps Residence.

 


Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com