21 VRIJSTAANDE & NIEUW TE BOUWEN LUXE SKI VILLAS


In het hart van Tirol ligt in het fraaie Wipptal het dorpje Steinach am Brenner. Dit typische Tiroler bergstadje, op een sneeuwzekere hoogte van 1050 meter, is een nog niet ontdekte parel in Oostenrijk. In het centrum vind je verschillende winkeltjes, restaurants en bars en er is een overdekte ijsbaan en een zwembad.Naast het gezellige dorpscentrum en aan de gondel van de skiarena Bergeralm wordt dit mooie project met 21 luxe en vrijstaande chalets gebouwd. Alle chalets hebben een grote façade met veel glas en een mooi uitzicht op het indrukwekkende bergpanorama en het Bergeralm skigebied. De chalets met een bijzondere architectuur worden gebouwd in twee types en hebben vier slaapkamers, twee of drie badkamers, en een in-house wellness en bieden plaats aan 8 of 10 personen.De combinatie van een modern gebouwd en luxe chalet op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat een investering in Bergeralm Chalets zeer interessant is voor de particuliere belegger.
Download onze brochure Bezoek onze Project website

21 VRIJSTAANDE & NIEUW TE BOUWEN LUXE SKI VILLAS


Naast het centrum en aan de voet van de skipiste en het dalstation van de gondel bouwen wij ons nieuwste project Bergeralm Chalets. Geheel volgens Oostenrijkse traditie worden de 21 chalets gebouwd met eersteklas materialen, zijn energiezuinig en hebben door het originele ontwerp een authentieke uitstraling. De comfortabele op het zuiden gelegen chalets met een luxe en comfortabele inrichting zijn uniek voor Tirol. Door de attractieve voorgevel met veel glas heeft u een fraai uitzicht op de omringende bergen en de skipiste.

De chalets worden gebouwd in drie types. Standaard heeft iedere woning vier of vijf slaapkamers, twee, drie of vier badkamers met een in-house wellness. Door het mooie gebruik van hout en glas bieden de chalets een weldadige ambiance. Dat betekent volmaakte luxe gecombineerd met gezelligheid en comfort.Download onze brochure

In het kort

    • In het hart van Tirol op slechts een half uurtje met de auto of trein van Innsbruck
    • Aan de piste van de Bergeralm skiarena en nabij de Stubaier gletscher
    • Zonnige ligging op het zuiden en naast het dorpscentrum
    • Uitgekiend en beproefd verhuur- en beheerconcept met uitstekend rendement
    • Uitstekende combinatie van plezier in een tweede huis en een aantrekkelijke investering

Omgeving


Vanuit het dorp brengt de gondellift je direct naar de Ski Arena Bergeralm. Hier wacht bijna 30 km kilometer piste. De 7 moderne skiliften brengen je snel en comfortabel op de 9 km blauwe-, 10 km rode- en 8 km zwarte pistes. Uiteraard ontbreken ook hier de benodigde kunstsneeuwkanonnen niet. Zelfs in matige winters, kun je hier genieten van alle afdalingen. Drie keer in de week is het mogelijk om ook in de avonduren te skiën. De cross-country skiërs vinden zowel in het dal als op de berg tal van uitdagende routes en de 5 km lange winter rodelbaan zorgt voor avontuur.

Verschillende mooi gelegen pisterestaurants serveren de typische Tiroler gerechten tegen een faire prijs. De Italiaanse invloeden zijn al duidelijk merkbaar in de keuken. Hoe kan het ook anders met Italië op steenworp afstand.

Direct bij de stoeltjeslift Hoher Turm Bergeralm ligt het Ski Kinderland Bergeralm. Hier leren de kinderen spelenderwijs skiën en snowboarden onder deskundige begeleiding. De speciale lopende band brengt de kleine skiërtjes eenvoudig boven en de ski carousel is een populaire attractie. Terwijl je zelf heerlijk geniet van de panoramische pistes, genieten de kinderen met volle teugen.
“Dit skigebiedje kun je met recht klein maar fijn noemen,” aldus de bekende Nederlandse wintersport-journalist Bert Romani.

“Hier is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde familievakantie en is de authentieke sfeer van Tirol nog behouden gebleven.”

In de nabije omgeving van Bergeralm zijn er verschillende kleinere skigebieden. Het bekende Axamer Lizum is op 35 kilometer rijden vanaf Steinach.Download onze brochure

Verhuur & beheer


Op grond van het bestemmingsplan heeft Bergeralm Chalets een recreatieve bestemming. U heeft echter zeer ruime en flexibele eigen gebruiksmogelijkheden en middels de eigen beheerorganisatie is de verhuur en het beheer uitstekend geregeld. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf in de verhuur van uw chalet bemiddelen.

De verhuur van Bergeralm Chalets en al onze andere Oostenrijkse projecten wordt georganiseerd door onze eigen management organisatie AlpsResidence.

Meer informatie kunt u lezen in de toelichting op verhuur, beheer en eigengebruik.

Hypotheek
U kunt ervoor kiezen om een deel van de woning te financieren. Ook indien u voldoende eigen middelen hebt om aan te kopen zonder financiering, kan een hypotheek in Oostenrijk interessant zijn. Indien het rendement op uw investering hoger is dan de te betalen hypotheekrente, kunt u door te financieren het rendement op uw eigen inbreng verhogen.

Voor de hypotheek hebben wij een uitstekende aanbieding van de Raiffeisenbank. De actuele rentetarieven variëren tussen 2,0% en 2,5% variabel en zijn afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie en de verhouding hypotheek en eigen middelen. De Oostenrijkse bank financiert tot 70% van de koopsom (grond, huis en meerwerk). De looptijd is doorgaans 20 jaar (leeftijd max.75 jaar) en is op basis van annuïteiten.Download onze brochure

Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com