Alpin Resort Erzberg appartementen met huurgarantie in Oostenrijk


Het investeren in een vakantieappartement met huurgarantie in het Erzberg Alpin Resort is een aantrekkelijk alternatief voor aandelen, obligaties of de laagrentende spaarrekeningen.U ontvangt gedurende een periode van 7 jaar een huurgarantie van 5% op de netto koopprijs.Door uw appartement aan te kopen in een combinatie met een hypotheek bij een Oostenrijkse bank tegen een lage rente van 2% – 2,5% heeft u niet alleen minder eigen geld nodig maar uw rendement loopt door het hefboomeffect nog verder op.
Download onze brochure

Alpin Resort Erzberg appartementen met huurgarantie in Oostenrijk


Het plan is ruim opgezet met veel openbaar groen in de sfeer van een tuindorp. Door de karakteristieke architectuur van de huizen, lommerrijke laantjes en plantsoenen heeft het geheel een intiem en gezellig karakter. Het uitzicht op de imposante bergwereld rondom laten echter geen moment vergeten dan men in het echte Oostenrijk is.

De appartementen zijn per 4 of 6 ondergebracht in een 2-etagewoning met portiek waarvan de voorzijde grenst aan de openbare weg en de achterzijde aan carré-vormige plantsoenen. De appartementen op de begane grond hebben vanuit de woonkamer toegang tot het eigen terras en de appartementen op de 1e verdieping hebben een balkon.

Verhuur en beheer wordt georganiseerd vanuit een centraal receptiegebouw met diverse faciliteiten. De geboden service is van een uitstekend 3 sterren prijs/kwaliteit niveau en zal aantrekkelijk zijn voor een brede groep vakantiegangers.Download onze brochure

In het kort

    • Een unieke, veilige en waardevaste beleggingskans!
    • Huurgarantie van 5% netto gedurende maar liefst 7 jaar
    • Turn-key opgeleverd compleet met een hoogwaardige inrichting
    • Hypotheek tot 50% met een lage rente variërend van 2% - 2,5%

Omgeving


Het gezellige stadje Eisenerz ligt in de driehoek Wenen, Salzburg en Graz. De economie van de regio draaide in het verleden volledig op de mijnbouw en veel herinnering aan de vroegere welvaart en de rijke tradities zie je terug in de omgeving. Met het sluiten van de mijnen jaren geleden is de belangrijkste basis van de economie weggevallen.

De regio echter heeft een uitstekende toeristische potentie en heeft de vakantieganger veel te bieden. De bezoeker bevindt zich hier te midden van de ongerepte natuur. Eisenerz met zijn gezellige Altstadt ligt tussen het Nationaal park Gesäuse en de indrukwekkende Erzberg. Vlakbij ligt het skigebied Präbichl met ruim 20 km piste tot een sneeuwzekere hoogte van 1.900 meter en het nabijgelegen meer Leopoldsteinersee met het sprookjesactige slot Leopold is schitterend.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft het land Steiermark besloten om Eisenerz en omgeving grote subsidies te verstrekken. Het project Redesign Eisenerz – 2021 is een tienjarenplan om de regio tot een hoog toeristisch niveau te ontwikkelen. Deze subsidies zijn niet alleen een stimulans voor het toerisme maar zullen door de hierdoor toenemende economische activiteit, ook een positieve invloed hebben op de toekomstige prijzen van (vakantie)huizen in de regio Eisenerz.Download onze brochure

Verhuur & beheer


Verhuur en beheer wordt georganiseerd vanuit een centraal receptiegebouw met diverse faciliteiten. De geboden service is van een uitstekend 3 sterren prijs/kwaliteit niveau en zal aantrekkelijk zijn voor een brede groep vakantiegangers. U ontvangt gedurende een periode van 7 jaar een huurgarantie van 5% op de netto koopprijs.

Naast de huurgarantie is er een aantrekkelijke en flexibele regeling voor het eigen gebruik.Download onze brochure

Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Ernst Greweldinger
+31 (0)6 25 04 56 33
ernst@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com