Alpenchalets Biberwier


Op een werkelijk unieke locatie in Oostenrijk bouwen we in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena ons nieuwste project Alpenchalets Biberwier. Met directe toegang tot de skipiste en pal naast het dalstation van de stoeltjeslift is dit een perfecte familiebestemming. Tegen het decor van de majestueuze Zugspitze met de bekende dorpen Ehrwald en Lermoos in de directe omgeving is de ligging van de chalets zeer panoramisch.Uiteraard worden de chalets net als bij onze andere projecten in Oostenrijk in stijl gebouwd met eersteklas materialen. Door gebruik te maken van veel glas en hout hebben de chalets een luxe uitstraling.Standaard heeft elke woning vier slaapkamers met meerdere badkamers, een luxe keukeninrichting en een ruime living. Bovendien is er een sauna en een jacuzzi op het terras. Daarnaast is er een bergruimte om tuinspullen en sportmateriaal op te bergen.
Download onze brochure Bezoek onze Project website

Alpenchalets Biberwier


De ruime en luxe chalets zijn ideaal gesitueerd aan de skipiste met een magnifiek en weids uitzicht op de Zugspitze. Niet voor niets is er daarom voor gekozen om de gevels geheel of voor een groot gedeelte te voorzien van glas.

De 17 ruime familiechalets beschikken standaard over 4 slaapkamers met meerdere fraai afgewerkte badkamers, een sauna, een luxe keuken en een ruime living waar het heerlijk thuiskomen is na een dagje skiën, fietsen, wandelen of golfen. Op het terras bevindt zich optioneel een jacuzzi.

Het type Kristall is geschikt voor 10 personen en heeft 2 badkamers op de verdieping en een wellness ruimte met een sauna en een douche op de begane grond. Het type Quartz is geschikt voor 8 personen en heeft 3 badkamers op de verdieping en een wellness ruimte met een sauna en een douche op de begane grond. De lay-out van het chalet kan ten opzichte van de plattegrond in deze brochure gespiegeld zijn uitgevoerd.

Tot de centrale voorzieningen behoren een receptieruimte en een centrale parkeerplaats (deels overdekt). De chalets voldoen ruimschoots aan de wensen van de hedendaagse vakantieganger en spreken door de luxe inrichting en uitstekende ligging een grote doelgroep aan.Download onze brochure

In het kort

  • Goede waardeontwikkeling verwacht door ligging in een populaire vakantieregio
  • 100% sneeuwzeker en populair familiegebied met 144 kilometer piste, moderne liften en een panoramisch gletsjerskigebied
  • Luxe wellness chalets met 4 slaapkamers voor 8 en 10 personen
  • In het hart van de Tiroler Zugspitz Arena met de dorpjes Ehrwald, Lermoos, Berwang en Biberwier
  • 9 holes golfbaan in de directe omgeving en meerdere Alpenbanen in de regio
  • Beproefd en succesvol verhuur- en beheerconcept
  • Ski-in-ski-out! Direct aan de skipiste en de lift naar de Marienberg, onderdeel van de Tiroler Zugspitz Arena

Omgeving


Aan de voet van de hoogste berg in Duitsland, de 2962 meter hoge Zugspitze, vinden we op slechts 800 kilometer vanaf Nederland net over de grens van Oostenrijk een van de populairste familieskigebieden van Tirol met de lieflijke dorpjes Ehrwald, Lermoos, Bichlbach, Berwang en Biberwier.

Aan keus geen gebrek in het allround wintersportgebied Tiroler Zugspitz Arena. In totaal goed voor 144 kilometer piste. Zo biedt elk dorpje een gezellig klein skigebiedje met een handvol liften waar vooral ouders met kinderen heerlijk kunnen afdalen over de vaak beschut liggende pistes. Hier vind je geen massatoerisme maar authentieke Tiroolse kleinschaligheid. Zoek je wat meer uitdaging dan is de Grubigstein boven Lermoos een aanrader, terwijl de Ehrwalder Alm bij Ehrwald en de Marienberg in Biberwier direct voor de deur van je chalet vooral blauwe en rode pistes bieden. Op korte afstand ligt het skigebied van Berwang. Ook hier geldt ‘klein maar fijn’. Met een praktische combibahn (stoeltjes en gondeltjes gecombineerd) ben je snel vanuit het dal midden in het skigebied. De losse skigebiedjes worden naadloos verbonden met de gratis skibus.Download onze brochure

Verhuur & beheer


Voor de verhuur en het beheer sluit iedere koper een individuele overeenkomst met de managementorganisatie Alps Residence van het chaletpark. Alps Residence heeft veel ervaring in het managen van Oostenrijkse chaletparken en zij zorgt ervoor dat de chalets worden verhuurd en het park, de receptie en de algemene faciliteiten worden beheerd.

Alpenchalets Biberwier heeft een recrea-tieve bestemming met verhuurverplichting. Een recreatieve bestemming wil zeggen dat het bestemmingsplan een toeristisch gebruik (kort verblijf) door wisselende vakantieganger voorschrijft. Vanzelfsprekend kunnen de chalets ook voor de eigen vakantie worden gebruikt.

Het is ook toegestaan om via de mana-gementorganisatie zelf in de verhuur van je chalet te bemiddelen. De huur-afrekening is altijd per chalet en vindt niet via een pool plaats. Met dit management ben je dus verzekerd van een prima zorg en onderhoud van je bezit, gecombineerd met een uitstekende verhuuropbrengst.

Meer informatie kun je lezen in de toelichting op verhuur, beheer en rendement.Download onze brochure

Contact


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Arno Vonk
+43 66 47 30 35 455
arno@austrianalpinechalets.com
Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@austrianalpinechalets.com